Prosze powiedzcie mi czy warto brać radyjko KENWOOD KDC-WF431A
czy ma jakieś wady i czy jest może coś ciekawszego w podobnych pieniądzach tj ok 300pln z góry dziękuje za pomoc
Za 300 zl sie oplaca. Kenwoody dobrze trzymaja moc i maja male znieksztalcenia. W tej cenie jeszcze moznaby poszukac jakiegos clariona ale mysle ze bedziesz zadowolony.
żeby wgrac ustawienia usera musisz przytrzymac przycisk audio przez chwile i wtedy wchodzisz w ustawienia bas, trable, balance, loudnes itd. Przycisk poniżej jak przytrzymasz to wchodzisz w menu radyjka gdzie mozesz zmienić kolor podswietlania przycisków, kontrast i pare innych dupereli np żrobić tak żeby nie migała dioda po zdjeciu panela.
to jest troche inny model i u nas w KDC-WF431A tym duzym przyciskiem wchodzi sie w bas,teble itd
ale jak to zapisac? bo wystarczy ze nawet na tuner przechodze i znikają ustawienia
Może masz źle podłączone radio i nie pamieta ustawień bo napewno nie trzeba ich zapisywać. Może masz jakiś kabel od pamięci radia niepodłączony. Jeśli masz to taki kabelek powinien być podłączony na stałe do napięcia.
no tak,ale to o czym mówisz to podtrzymanie,a działa tylko po wyłaczeniu radia
a mnie znikaja ustawienia basu,trebli itd. nawet przy przejsciu z cd na turner i odwrotnie
To cos nie tak masz z tym radiem. Masz do nirgo instrukcję? Jak nie to mogę ci załatwić, a przynajmniej sie postaram bo pracuje przy sprzęcie rtv/agd i ca.
mam bo radyjko nówka,tylko ze po angielsku i jakos nie mogę wyczaić gdzie to jest
na pewno jest,bo nie wierzę zeby wszystko śmigało a takie cos było zepsute w nowym radiu
ale jakbys miał po Polsku to byłoby super
radio nie ma czegos takiego jak "zapisywanie"
zmieniasz ustawienia, wychodzisz i powinno dzialac.
jesli nie dziala, to cos nie tegez mam ten sam model i wlasnie tym duzym przyciskiem tak jak powiedzial kolega zmienia sie ustawienia dzwieku.
Ja polecam radio ROADSTAR cd-942DVD. Można podłączyć nawet telewizor zwykły poprzez kable i oglądać filmy. Kupiłem za 280zł z pilotem nowe na giełdzie. Ani razu nie przeskoczyło na dziurach itd. Czyta dosłownie każde pliki, MP3, WMV, AVI, MP4, MPG, a płyty to także wszystki. DVD, DVD RW itd. polecam