W I Ś N I A napisał(a):Odświeżam, bo cóż mi pozostało.
![]()
Własnie wczoraj w nocy dostałem baty ! od Seata Ibizy....

zielone ruszam wlono bo musze przebic sie przez koleiny on zamna.
wiec otwiera szybke i mowi domnie ze mialem farta bo to 2.0 turbo 200hp i 280nm
a ja mowie no to dawaj jeszcze raz. objechalem go pasem dla autobusow
.

jakieś 30 długosci
(ale za to 2 weszłą mi juz za 3 razem
)
Majlo napisał(a):dzisiaj mialem fajny kill![]()
stoje sobie na swiatlach i skrecam w lewo zamna nowka audi a3zielone ruszam wlono bo musze przebic sie przez koleiny on zamna.
wyjazdzamy na prosta mam 2 zapieta ale gdzies tak 2500 obrtow wiec lipa. a gosc z audi na pas ktory sie konczy i ogien. wiec ja tez ogien i coooooo![]()
chlopaczyna musial zamna sie schowac bo niestety nie wyprzedzil![]()
![]()
na nastepnych swiatalch podjezdza taki wkurzony a ja sie smiejewiec otwiera szybke i mowi domnie ze mialem farta bo to 2.0 turbo 200hp i 280nm
a ja mowie no to dawaj jeszcze raz. objechalem go pasem dla autobusow
![]()
![]()
.
wspaniale tak właśnie się wysadza buraków w ich tandetnych autach 
a poza tym pan stanoł potem przy sklepie mała pogadanka pokazówka silnika;) moje wytłumaczenie że mam problemy z głowicą;) pomachalismy sobie potem i każdy w swoją strone, a pozatym dotałem też baty od Matiza i Tico a i maluch mnie dzisiaj wyprzedził na trasie przy 120km/h i wogóle coraz bliżej jestem tego aby w końcu wymienić głowice na orginalne zc1 jak powinno być a nie z5 pouszczelniać wszystko i jeździć jak człowiek:P bo na dzień dzisiejszy jak sie 89KM uzbiera to będzie dobrze:) no to tyle wylałem swoje żale

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości