wiec jakies konkretne pomysły są?
bo wały to chyba nie najlepszy pomysl, dla dojezdzajacych jak np.Przemek. Fajnie byloby usiasc, pogadac, podzielić sie swoimi doznaniami z jazdy crxem Moze wspomniane przeze mnie głebokie w jakas sobotke?
narazie to ja autka jestem pozbawiony na 2-3 tyg. co najmniej, ale moze brata namowie jak cos sie bedzie kroilo, tak wogole to w mutlikinie bedzie jakis pokaz autek przed premiera F&F tokio, i podejrzewam, ze moze byc podobnie jak w Krakowie, czyli wjazd za darmo do kina dla uczestnikow tego malego spotkania , informacje o tym wynalazlem na forum gryf tuning clubu, link do nich http://gryf.home.pl/, moze martii cos o tym wiecej wie, on w tym klubie dziala dosc dlugo juz.
GRYF TUNING CLUB wspólnie z MULTIKINEM zapraszają na premierę filmu "Szybcy i wściekli: Tokyo Drift",
Premiera odbędzie się w dniu 11.08 (piątek) od godzin rannych.
Główna premiera odbędzie się odbędzie się około 21:00
Gryf Tuning Club wspólnie z Multikinem oraz Łwcami Bezdroży zapraszają do wzięcia udziału w oficjalnym przejeździe samochodów ulicami Szczecina.
Przejazd odbędzie się w godzinach wieczornych około 19:00, miejscem zbiórki będzie głowne wejście do GALAXY.
Po przejeździe zapraszamy na ostatni poziom parkinku przy Multikinie gdzie będą prezentowane auta po tuningu. 30 min przed oficjalną premierą zapraszamy wszystkich uczestników jak i widzów do środka Galaxy na małą niespodziankę (czegoś takiego jeszcze nikt nie zrobił).
Z góry chcielibyśmy poinformować iż podane godziny poszczególnych atrakcji mogą ulec zmianie. Ostateczy plan imprezy zostanie ogłoszony w dniu 08.08 (wtorek)