Silnik pewnie tez ciezszynie wiem ile, ale moze tez trzeba bedzie cos z zawieszeniem zamieszac
??
? W firmie porzadnie uturbia za 8-9 tysiecy:) takie proste turbo nei wiem czy do 200 KM dodmucha ;> A ile mozna dac za kompletny silnik od Del Sola VTI 160 KM ? napewno mniej w usa 170 KM chodza po 5 000 zl i wiadomo jak z trwaloscia taki silnik dluzej pojezdzi, a ten na turbinie moga byc problemy. A pewnie wiekszosc Del Soli jakie jezdza w Polsce maja powyzej 10 lat i silniki nie sprawiaja problemy, kazdy chwali wyciekow nie ma itp., ale sa to silniki ktore maja min. powyzej 150 000 km przejechane + turbo moga nie dlugo wytrzymac. Tak, ze tu chyba trudno wybrac co lepsze :> Napewno bez jakiejs ciekawej kwoty nie ma co o tym myslec :>
nie mowie tutaj o max. predkosci ale przyspieszeniu itp. Ja tak samo kombinowalem jak ty
Del Sol piekne autko, nie typowe, targa, krotkie zwinne w zakretach, nawet na seryjnym zawieszeniu bardzo dobrze sie trzyma, ale mocy malo:>
jest w czym wybierac:) Czy Nissan 200SX :>
a tez troche kasy sie w niego wlozylo 
w1c10 napisał(a):Hmmm taniej? W firmie porzadnie uturbia za 8-9 tysiecy:) takie proste turbo nei wiem czy do 200 KM dodmucha ;> A ile mozna dac za kompletny silnik od Del Sola VTI 160 KM ? napewno mniej w usa 170 KM chodza po 5 000 zl i wiadomo jak z trwaloscia taki silnik dluzej pojezdzi, a ten na turbinie moga byc problemy. A pewnie wiekszosc Del Soli jakie jezdza w Polsce maja powyzej 10 lat i silniki nie sprawiaja problemy, kazdy chwali wyciekow nie ma itp., ale sa to silniki ktore maja min. powyzej 150 000 km przejechane + turbo moga nie dlugo wytrzymac. Tak, ze tu chyba trudno wybrac co lepsze :> Napewno bez jakiejs ciekawej kwoty nie ma co o tym myslec :>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości