A Dustek ja mam z przodu wstawione 16cm woofery i odseparowane cykacze i to było zdecydowanie za mało... Teraz sub trzesie całym tyłem ale co ciekawe nie gra na zew tylko gwarantuje masaż przednich foteli 
Dustek napisał(a):W Klinice doradzono mi ze nie ma sensu suba dawac do bagaznika z powodu przegrodki (muzyka bedzie grala na zewnatrz a nie w kabinie). Sens ma glosnik na miejsce schowka (ow) ale jest to kosztowne rozwiazanie. Wstawilem boombox z b. mocnym subem do bagaznika i dach tanczyl ale nie kabina. Moze subik duzy lepiej zagra...
Mozna montowac 16-17 z przodu solniczki a one daja juz efekt basowy - jezeli sa pod wzmaczniaczem.
no to mnie rozbawili. Jakos duzo solek ma suby w bagazniku i jest oki. a w schowkach to juz nie byla by muzyka tylko masaz 
)mario-68 napisał(a):Przerabiałem temat porządnych głośników niskotonowych w orginalne miejsca w tyle i zrezygnowałem - to nie było to.
yaz napisał(a):no to mnie rozbawili. Jakos duzo solek ma suby w bagazniku i jest oki. a w schowkach to juz nie byla by muzyka tylko masaz
przerabialam ten temat w Kompressorku.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości