z tego co ja wiem to w niedziele ma być ładnie, jak wszystko pójdzie pomyślnie to się pojawię, pojadę prze Oświęcim to jak ktoś stamtąd pojedzie to dajcie znać się tam możemy gdzieś ustawić
Z tym parkingiem to tez dobra opcja, cos wymyslimy...a moze jakas knajpka z cola, piwkiem, kawa??DamianEvo Ty sie tam znasz i moze znasz jakis lokalik, ktory mozemy przejac i postawic auta przed
ogolnie to mozemy sie spotkac w Mikolowie na MCDonaldzie, jest tam tez stacja BP. Wjezdza sie tam z trasy DK-81 (z Zor na Katowice). Godzina, mysle ze od 13:15-13:30 i wyjazd
Jeśli chodzi o jakas knajpe to mozna podjechac do Kolster pub na przeciwko jest male tesco i tam mozna samochody zostawic tylko nie jestem pewny jak tam jest otwarte w niedziele , ale ja wolalbym jednak ten parking podziemny
1.Żuczek
2.Bar_oo
3.eithray
4.Damian crx
5. Mrenias - mazdą 323 w gazie
6. rurka8
7. DamianEvo - zgnitą astra
8. Dawca44 - jak przeguby pozwolą dojechać
9. CRX94
10. Shark84 - raczej nie pochwale sie EE8, bo dopiero dzis doszla mi reszta papierow a i tak beda jaja z rejestracja...
11. Robo23x - Jak mi cos do tego niewstapi to przyjade poogladać nie sprawia problemu źe jestem ze Slowacji ?? i mam EE8
12. EtnieSovskY
13. S_olka
chętnie dołączę do peletonu przejeżdżającego przez Mikołów
Panowie, czekam na jakieś konkrety. Trzeba ustalić w końcu konkretne miejsce. Ze względu na pogodę wydaje mi się, że najlepszym pomysłem jest ten parking podziemny. Niech ktoś napisze dokładny adres itp.
Ja raczej odpadam rex odmówił współpracy coś w skrzyni poleciało.
Jak dam rade dorwać jakieś inne auto to podjadę.
1.Żuczek ?
2.Bar_oo
3.eithray
4.Damian crx
5. Mrenias - mazdą 323 w gazie
6. rurka8
7. DamianEvo - zgnitą astra
8. Dawca44 - jak przeguby pozwolą dojechać
9. CRX94
10. Shark84 - raczej nie pochwale sie EE8, bo dopiero dzis doszla mi reszta papierow a i tak beda jaja z rejestracja...
11. Robo23x - Jak mi cos do tego niewstapi to przyjade poogladać nie sprawia problemu źe jestem ze Slowacji ?? i mam EE8
12. EtnieSovskY
13. S_olka