,nie mam nawet porownania czy nie przeplacilem,moze mi ktos pomoc i powiedzec co nieco o tym wzmacniaczu i ewentualnie o jego cenie 
,nie mam nawet porownania czy nie przeplacilem,moze mi ktos pomoc i powiedzec co nieco o tym wzmacniaczu i ewentualnie o jego cenie 

Osobiście takiego wzmacniacza bym nie kupił bo to raczej sraka
Warta góra 150zł. Ja Alpine V12 ostatnio sprzedałem za 250zł a dla mnie brzmiała bardzo fajnie
Nie spodziewaj się, ze ktoś Ci tutaj napisze coś więcej o tym wzmacniaczu, bo to raczej sprzęt taki wiesz andegrandowy troche
Nie, żebym się z Ciebie śmiał czy coś, ale po prostu masz sprzęt raczej z niskiej półki 
A tak bajdełej to taki wzmak spoko starcza na głośniki takie z niższej półki także tragedii nie ma. Ale moim zdaniem niepotrzebne dociążanie samochodu 
kurde przeplacilem widac za niego,to jest firma D&W nie "B" sugerowalem sie ze ta firma robi dobrze czesci sportowe do samochodow bo nawet kumpel ma tej firmy alsusy i super sa,mowisz ze dziadoski mam sprzet moim zdaniem jest ok choc nie bo to tez tu nie o to chodzi(radio to radio a nie telewizor) mnie takie bajery nie podniecaja sugeruje sie dzwiekiem z ktorym w moim autku nie jest zle
ta firma nie tylko takie gadzety produkuje ma mase roznych rzeczy w swoim katalogo poczawszy od zawieszenia skonczywszy na stylistyce wnetrzrudzinski napisał(a):ale to nie B&W tylko D&W. ta firma od dodatkow do audi i VW, wiesz diodowe spryskiwacze itp. czy sie myle?

I nie jestem audiofil, bo dla mnie audiofilstwo to choroba dla bogatych synusiów bogatych tatusiów
Albo chociaż powiedz pod czym ten wzmacniacz gra i jaki masz bezpiecznik na kablu zasilajacym.
bo to rowniusieńkie 50 amper ciagnie... silniczek to mozesz sobie słyszeć w discmanie, ale to tylko dlatego, ze fale dzwiekowe idą po kablu słuchawek... (na tej samej zasadzie co to Twoje "słyszenie silniczka lasera" ja moge powiedzieć, ze jak jade szybko na rowerze, to mi player mp3 wyłapuje odgłos wiatru i go wzmocnionego daje na słuchawki)
) wtedy, gdy nie ma dobrego rozładowywania kondensatorów, ale to raczej nie jest zaleta, tylko oznaka tego, ze nie jest zepsuty...
a w czym osoby potrzebujące pomocy mogą Ci pomoc?? w koncu sami tez na tą pomoc czekajądj_bovorta napisał(a):podpowiedziach osob ktore potzrebuja pomocy
dj_bovorta napisał(a):Nie jednemu psu burek
to twoje okreslenie slowa Audiofil moje jest zupelnie inne
radio pioneer a subwofer blaupunkt 600W
Ana kablu mam 40A bezpiecznik
heh le bezpiecznik mozna sobie zalozyc wiekszy i ty prze to stwierdzisz ze wzmcnaiacz jest super bo ma dw bezpieczniki 30 przy wzmacniaczu heh zalosne i dziecinne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości