ps prosze nie pisac ze takie rzeczy to tylko w erze
[ Dodano: 2007-04-10, 20:28 ]
Może macie jakies inne propozycje... rozmiar 195/50r15

. Nie piszcza gdy przegniesz pale
ale dlatego trzeba miec juz pewne wyczucie w prowadzeniu auta zeby odrazu zlapac ten moment i w pelni wykorzystac mozliwosci F1, ale zeby zerwac na nich przyczepnosc trzeba sie naprawde starac
Wczesniej mialem Dunlop'y Sport 2020 i zdazalo sie, ze tyl potrafil uciekac - przy F1 jeszcze mi sie to nie zdazylo. A w bonusie dostajesz to, ze ludziki stojac za Toba na swiatlach przyklejaja sie do przedniej szyby i ogladaja sobie Twoje oponki
Pisze o 195/15/50 i wersji GSD3, nie wiem jak sie sprawuja inne rozmiary, nie wiem jak sprawuje sie ten nowy bierznik (asymmetric czy jakos tak)
= normalna jazda crx'em do pracy oraz wieczorny lansik 
SZama89 napisał(a):Może macie jakies inne propozycje... rozmiar 195/50r15
SZama89 napisał(a):do w miarę spokojnej jazdy i żeby sie szybko nie starły
lukas.elk napisał(a):Ja nie mowie ze są złe
Ale po co kupować do spokojnej jazdy kapcie do jazdy sportowej?
Dr_ napisał(a):F1 To typowo deszczowa opona.
rzeczywiście typowo deszczowa 
Dr_ napisał(a):Fajnie wygląda ale slyszalem ze sa miekkie i latwo felge pokrzywic ... no i uszkodzić samą oponę
To już tylko spekulacje, bo pewnie ktoś ze znajomych sobie zniszczył felge?
Nie wierzę, że w tej samej klasie opon (Eagle F1, Toyo T1R, czy np. BFGoodrich G-force Profiler) różnice w twardości są takie znaczące, że na pewnych oponach felgi się gną na zawołanie a na innych nie
Znajomy jeździ od zeszłego lata na Eagle F1 195/50/50 i bardzo sobie chwali (zważ na Wrocławskie dziury, więc już powinien mieć ósemki z felg?), ja niedawno założyłem takie same i również nie stwierdzam takich przypadłości o których mówisz. W oparciu o te opinie naprawdę polecam Eagle F1 a guma wbrew pozorom wcale nie jest tak miękka jak to niektórzy malują - wszystko zależy od stylu jazdy poza tym, więc te opinie też należałoby podzielić przez 2...

pmo napisał(a):Po co obnizales i utwardzales zawias do normalnej jazdy - przeciez taki wlasnie masz ??
pmo napisał(a):Po co kupowac crx'a do normalnej jazdy ??
pmo napisał(a):po co zalewac Motula
pmo napisał(a):Kup sobie lanosa na debicy
Bo temat opon jest dosc dziwny bo najczesciej jest tak ze kazdy chwali swoje i nic z tego sie nie dowiesz. Pozbieraj opinie o scieralnosci przy konkretnym stylu jazdy i z przymrużeniem oka na przyczepność (bo każdy ja odbiera inaczej) i wybierz cos do swojego stylu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość