) dłuuugo dłuuugo tam stoi !!! jeżdż etamtędy codziennie DO i Z pracy to go widze .. raz przygladałam sie z bliska to było ponad miesiąc temu i powiem ze noo mieszane uczucia co do niego mam

powiem ci tak, dlugo tam jest, jest delikatnie zaniedbana, wnetrze syfiaste o silniku sie nie wypowiem poniewaz nie wiem - bita nie byla, przynajmniej jak wjechala do polski nie wiem jak w szwablandii. ogladnij przekalkuluj czy ci sie to oplaca... osobiscie dla mnie wiecej niz 4000 warta nie jest, ale jak kto woli. sadze ze jak mu pokazesz te 4tys i bedziesz zdecydowany to ja posci. tyle odemnie. pozdro

mam nadzieje ze nie byłeś oglądnąc crx w łososinie górnej koło limanowej ta która juz prawie cała zgniła
madej napisał(a):Hey
Byłem w tym komisie zobaczyć tego czerwonego rexa, droga z agh i spowrotem zajęła mi 2,5 godziny!! ehh te korki potworki:/. Ogólnie samochód całkiem niezły, cena 6000zł to jest cena z opłatami:), dałoby sie utargować bo już długo stoi u nich. Jestem w miare pozytywnie nastawiony, tak jak napisał giscrx silnik w miare suchy, ale poci sie pod głowicą, delikatnie ale jednak. Aku miał słaby, odpalił resztkami sił, ale może obrócił z 3 razy silnikiem i zaskoczył, po odpaleniu ładnie pracuje silnik. W środku też ok, tylko pokrowiec tylnego siedzenia podarty. Termin zakupu oddalony na jakoś za tydzień, może półtora tygodnia ze względu na sesji i związany z tym brak czasu:(.
Już sie nie moge doczekać swojego rexa:D
koniu napisał(a):To samochod edosa...jednego z forumowiczówZ tego co pisał na forum to ciągle wymieniał w nim silniki czy skrzynie
Ja bym sobie kupil takie coś jakbym mial wolne 6 tys zł
http://moto.allegro.pl/item198833403_ci ... eleon.html
nie jednemu crxowi dalbys popalic :]
no spoko chodzi ci o tego rexa co stoi yam w okloicach rybitw a na przeciwko jest zakład lakierniczy ??? jak tak to sobie żartów nie rób przecież to jest shit i warte co najwyżej z 3 tyś
, silnik jest oki nie powiem choc dziwne ze przed odpałem z głupia sprawdziłem wode i mówie tym mośkom żeby dolali a brakowało z 2litry,goscie pojecia nie mają i któreś drzwi opadały ale tak zajebiscie,generalnie to auto jest warte połowe czego chcą a oglądnołem je dokładnie także odradzam a tablice nie sa z tego auta i wogóle ma nieważny od dawna przegląd w niemczechUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości