grzesZ napisał(a):nie no prosze gaz w rexsie...
Mało wiesz kolego na temat gazu, więc proszę nie komentuj głupio. Zakup LPG to indywidualny wybór każdego z nas. Jedni zakładają, drudzy nie. Prosta sprawa, ale głupie docinki zachowaj dla siebie.
grzesZ napisał(a):Jezeli kupujesz sportowa fure do smigania to nei do gazowania i kombinowania
Jak szybka jazda się kończy to mozesz poczytać w dwóch tematach na towarzyskim. Poza tym na LPG tez mozna szybko jechac, tak szybko jak na benzyniegrzesZ napisał(a):nie popieram to porostu nie pasuje to samochodow ktore sluza do szybkiej jazdy
grzesZ napisał(a):do samochodow ktore w ogolnej opini nie lubia gazu.
z tym się zgodzę, bo gdybym do solki nie załozył gazu 2,5 roku temu to nie stac by mnie było na przeprowadzone w niej modyfikacje.grzesZ napisał(a):gaz zaklada sie przedwszystkim dla oszczednosci
grzesZ napisał(a):przy okazji zabijajac fure
, że już nie wspomnę o komunistycznych hasłach w stylu "gaz zabija silnik"
, lub honda nie lubi gazu haha a może lubi cukierki , albo chipsy
kto nie mial niech sie nie odzywa poprostu,

a takie gadanie bez sensu tylko zniecheca ludzi ktorzy niemieli stycznosci bo chwalacych zawsze bedzie duzo mniej niz tych ktorzy odradzaja
gdy szukalem crxa dla siebie to nie bralem gazu pod uwage, szukalem tylko benzynki. No i znalazlem swoje wymarzone autko
......z gazem. Pomyslalem: niech bedzie nigdy na gazie nie jezdzilem wiec zobacze jak to jest
no i sie nie zawiodlem
jezeli chodzi o ubytki mocy to sa one znikome
wiadomo ze crx malo jak na swoja moc pali benzynki (przy normalnej jezdzie
) wiec gazu takze duzo nie łyka
po tym jak przejechalem ponad 500 kilometrow za 100zł to banan z twarzy mi nie schodzil
nie spie na pln-ach wiec oszczednosc jest dla mnie wazna a instalacja gazowa pozwala mi zaoszczedzic chociazby na paliwie. Dobra instalacja zalozona profesjonalnie daje duzo radosci szczegolnie na stacji benzynowej
wiec konczac watek
jezeli chodzi o mnie to GAZ ZDECYDOWANIE POLECAM
Pozdrawiam wszystkich 4umowiczuf 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości