Limbo napisał(a):rozumiem ze w zwiazku z tym iz bagaznik a kabine dzieli deska to jest to kiepski pomysl by skrzynka znajdowala sie w bagazniku.
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Limbo napisał(a):Tak wiec czy do przednich drzwi wejdzie mi 165mm bez zmiany tego plastkiowego tunelu?
Limbo napisał(a):jak zdjac maskownice w glosnikach ktore sa za glowami?
Limbo napisał(a):jak rzowiazc problem tuby? rozumiem ze w zwiazku z tym iz bagaznik a kabine dzieli deska to jest to kiepski pomysl by skrzynka znajdowala sie w bagazniku.
tak wiec gdzie jak montowaliscie skrzynie? co polecacie?

Limbo napisał(a):Acha no i jeszce jedno... w poprzednim autku (audi coupe) mialem cb. Tu rowniez chce je podlaczyc ale nie mam zielonego poejciacia jak przeciagnac kabel anteny do kokpitu?

rejestracja owszem, troszke drgala ale to jak zwykle zanim ja pianka nie podkleisz, poza tym u mnie wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni, a jak sobie dasz dwa suby za glowa to nie bedziesz slyszal nic tylko ten bas (no chyba ze o to chodzi) i to troche paranoja dwa 30cm glosniki ustawiac sobie 20cm za plecami :/ zapytajcie akustyka
zeby srednie i wysokie ladnie ustawic i suby tez zeby tak nie dudnily 
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

bo o moim aucie mówił Diups.
<lol>
)
model wzmaka by gt 504
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości