Majlo napisał(a):jak pomodzisz crxa za kase pomodzenia s2k to zadne pomodzone s2k nie da rady pomodzonemu ed9

mack1111 napisał(a):ja sie nie kłuceshark84 napisał(a):sszaki, ten temat co jakis czas bedzie sie powtarzal i tego nie zmienisz...
Sa tu ludzie co umia normalnie pogadac, bez napinki, klutni i mysle, ze nie dojdzie tu do jakis klutni tylko kazdy sie kulturalnie wypowie

wiecznygosc napisał(a):TYPE-R napisał(a):Na początku to trzeba zdać se sprawe, ile ma seryjne ED9 a ile seryjny VTEC. Podpowiedź - silnik B16A1 w dobrym stanie ma więcej koni od katalogowego B16A2.
![]()
nie lapie troszke , jak Ci to wyszlo ze b16a1 ( 150 koni) to wiecej niz b16a2 ( 160 ) ?????
chyba milosc do ee8 ci juz troszke miesza w Twoim HQ
Ps- najlepsze rozwiazanie dla kolegi , to popracowac jeszcze troszke i kupic s2000. Objedzie wtedy wszystko z napisem CRX
Nie bronię ani jednego ani drugiego tylko patrzę na to racjonalnie. Sam prułem ED do gołej blachy i latałem z jednym fotelem. I dawało to naprawdę spore efekty. I nawet z tymi podstawowymi modami wiele samochodów musiało chylić czoła. Ale postawmy wobec takiego samochodu wyprute EE. Sorki, nie pojedzie edek pierwszy. Chyba ze za kierownicą ee będzie siedzieć kompletny debil i ruszy ze wstecznego.Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości