Iron man napisał(a):tłoczki tylne się wkręca.
A Ty bacuś jak nie masz hajsu to kup używkę od jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy i tyle...

Ali-En napisał(a):No prosze, co to sie tutaj wyrabia .... Wypowiem sie tylko raz i nie bede wiecej smiecil tego tematu.
BzN: takie herezje prawisz ze rece opadaja. Pierwszy raz przy kupnie to auto ogladales? W zyciu za nim/w nim nie siedziales? Nigdy go nie prowadziles? Wciskalem Ci to auto na sile? Sam do mnie przyszedles po nie. W auto wrzucalem kazdy swoj grosz, w cholera czasu i serca! I wrzucil bym jeszcze troche bo nie skonczylem tego auta. Tak tylko co wieksze kwoty wrzuce: nowe kola, opony sruby zabezpieczajace okolo 3 tys, kompletnie odnowiona buda 4 tys, fotele z pasami (ktorych nawet sam nie potrafisz zalozyc, 4 srobki) 1300 zl, nowki brembo max z klockami zaraz przed sprzedaza zalozone, nie wspomne o pasku, napinaczu, pompie wody, czesc filtrow i uszczelek. Raz w zyciu tyle kasy trzymales w reku (jak kupowales je) ile ja w to auto wrzucilem. Sprzeglo bylo do wymiany, wiedziales o tym. Ale spokojnie pol roku jeszcze by na nim mozna bylo pojezdzic jezeli umie sie operowac lewa noga. To nie jest spiek ani metalowe sprzeglo ze sa tylko dwie pozycje, 0 i 1. Spalanie oleju? Jasne, bylo, znikome. Za kazdym razem dolwal ten sam mechanik ktorego zreszta znasz. Moze opowiesz jak to odjezdzales od niego po calonocnym staniu na dworze i na dzien dobry do odcinki pociagneles? Dbaj tak dalej o samochod.
Jezeli bacus mialby cos do mnie to chyba sam by sie odezwal? Nie potrzebuje adwokata. Jak z nim rozmawialem to zadnych pretensji nie mial.
Moze wspomnimy o szyberdachu? Byl laminat o ktorym wiedziales ze jest do wymiany bo sie unosi przy wyzszych predkosciach i moze zrobic "kuku". Dostales ode mnie igla szyber zakupiony z jakies poltora tygodnia przed tym jak sprzedalem auto. I co zrobiles? Leciales po autostradzie i szyber odlecial. Pewnie, bo pojecie o samochodach masz takie ze wiesz godzie jest stacyjka i wlew!! No przepraszam, potrafisz wrzucic zeton na myjke jeszcze!!
Kazdego dnia zaluje ze sprzedalem auto Tobie!
I ty mnie od oszustow wyzywasz! Przypomnij sobie swoje ED9 z tona szpachli ze wystawala 2 cm za swiatla tylne, na zawieszeniu z "big foota" itd i tp. Sprzedales "frajerowi" po ciemku.
Zal mi Ciebie, bo kurde bronilem Cie jak sie z Ciebie nabijali za to jak jezdzisz i jak gowno wiesz o samochodach. W opolskim swiatku tuningowym juz sie nie pojawiaj bo nikt sie za Toba juz tam nie wstawi.
SAJONARA!!

ale naprawde jestem cholernie wdzieczny za pomoc... co do ciebie DYMEK to zapowietrzony na bank...
co do reszty to zaloze pompe po jutrze bo czas mi nie pozwala i zobaczymy co i jak bedzie
POZDRO CHLOPAKI :*

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości