rafisz napisał(a):Ania_Gd, czemu chcesz 14" zakladac? jak dla mnie wysoki balon ma opona do takiej srednicy (185/60)
ogólnie chodzi mi o poprawienie właściwości jezdnych rexa
na lansie akurat najmniej mi zależy, bo co mi po nim jak zostane w tyle

rafisz napisał(a):Ania_Gd, czemu chcesz 14" zakladac? jak dla mnie wysoki balon ma opona do takiej srednicy (185/60)

i wygląda wypaśnie 
czy te same parametry ET i szerokości felgi - jak pisaliście 40 i 6,5, należy się trzymać przy wyborze felg 14"
Fidel napisał(a):Norb! -> ja mam ET 27 koła mi wystają prawie tak jak tobie, kontrola policyjna, przegląd niezałatwiany i nikt sie nigdy mi do tego nie przyczepił. A policjanci to szukali do czego by sie tu dopiąć. A w porównaniu do seryjnych kółek auto jeździ jak przyklejony gokarti wygląda wypaśnie
zazdrośc czy zawiść

Walter napisał(a):Masz na myśli "komfort" ??Ania_Gd napisał(a):ogólnie chodzi mi o poprawienie właściwości jezdnych rexa![]()

A do szybkich startow mozna kupic np 15" Rote Slipstream o wadze 5kg sztuka i autko bedzie odlatywalo 
Ania_Gd napisał(a):nie chodzi mi ani o komfort ani tym bardziej o wygląd, bardzo zależy mi żeby wypośrodkować pomiędzy dobrym trzymaniem w zakrętach przy sprawnościówce i zmniejszeniem ryzyka palenia startów np na 1/4

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości