albo na allegro

Co osoba to opinia... Niestety nic nie poradze w tym temacie wiecej brak mi wiedzy na temat instalacji gazowych i doswiadczenia...Malcolm Feth napisał(a):jak bedzie mnie stac na sportowa fure to nie zaloze gazu - crxowi do sportej fury troche brakuje
fakt... z gazem czasami sa nieziemskie problemy.. sam mialem.. ale to byla wina zlego chlodzenia i gownianego filtra powietrza
ale uwazam ze gaz byl jedna z najlepszych inwestycji....
czemu ? bo stac mnie na "bajery"
a co do zuzywania oleju, swiec. to sie nie zgadzam...
ale to jest tak
masz gaz i nie masz problemow - to go chwalisz
jestes przeciwnikiem gazu - to dluugo bedziesz przeciw
tez kiedys gazu nie lubilem
nadal uwazam ze w naprawde wypasionym wozie.. troche glupota jest gaz.. zwykly
ale wtrysk - jak najbardziej na miejscu

merfi vtec napisał(a):darujmy sobie gadki w stylu jak mnie stac na crxa to i na paliwo. crx kosztuje juz grosze jest autem starym a na benzyne w ciagu roku trzeba wywalic drugie tyle co na auto.
co dla mnie świeżo upieczonej mamusi jest teraz bardzo istotne - priorytety się zmieniają, a ja wolę Maxiowi kupić coś fajnego niż walić kaskę na benzynę i wcale nie spalam się ze wstydu, że mam czarne kółeczko na zderzaku.
od mnie.Gosik napisał(a): po za jednym mankamentem (przy większej prędkości i wrzuceniu luzu np. przy dojeżdżaniu do światełek silnik gaśnie :?:
) ale nie wiem dlaczego wrzucasz luz z duzych predkosci, pewnie i z malych tez, aby sie "dokulac" do np swiatel?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości