Mega SPOT Honda małe newsy...
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

Posty: 235   •   Strona 5 z 16   •   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16

Czy jesteś chętny/a na przyjazd na spotkanie?

Tak
79
60%
Nie
4
3%
Chciałbym, lecz zalezy od terminu
45
34%
Nie mam zdania
3
2%

Liczba głosów : 131
rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2009-01-08, 23:44

Panowie nie zrozumcie mnie zle ale nie kazcie Karolowi spelniac waszych zyczen ;)
chlopak ma jakis pomysl na to co chce zrobic i niech to takie pozostanie. jesli sie nie myle chodzilo o spotkanie przy piwku a nie wyscigi i inne tego typu zabawy. gdyby ktos chcial zrobic duzy zlot to by o tym jasno napisal.

agape
Forumowicz

przez agape » 2009-01-09, 00:11

Ja jestem jak najbardziej za, choc zalezy, kiedy to bedzie ;)
Ostatnio Warszawa się nie udała, to moze teraz.
Tym bardziej, ze w tych okolicach nie bylam, choc to w sumie nawet nie jest daleko ode mnie.

Niuton
Forumowicz

przez Niuton » 2009-01-09, 00:50

ja też się piszę,
będzie trzeba spotkać się z forumowiczami :rotfl: , polkar :ok: , mam nadziej że wszystko dojdzie do skutku
https://www.facebook.com/pages/Wystroim ... 0997447364 strojenie Hond, Crome, Hondata, Ecumaster, ulica i Hamownia obciążeniowa

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2009-01-09, 01:59

rudzinski napisał(a):jesli sie nie myle chodzilo o spotkanie przy piwku a nie wyscigi i inne tego typu zabawy. gdyby ktos chcial zrobic duzy zlot to by o tym jasno napisal.

heh, właśnie.
Jesli chodzi o profesjonalny zlot, z Cwiartka, itp, itd to niestety u mnie w poblizu nie ma warunków na cos takiego, także tego nie mam jak ogarnąć.
Pracuję nad zapewnieniem jakichkolwiek atrakcji, na razie myslę co może wypalic, od kogo cokolwiek zapewnić, itp.
Oficjalny czy nieoficjalny bedzie ten zlot, trudno powiedziec, niewazne. Wazne żeby doszedł do skutku i zebyśmy sie spotkali w dobrej atmosferze, wypijemy piwko, przejedziemy się po okolicy, postraszymy miejscowych. Jakies atrakcje musza być, niekoniecznie bedzie to zwiazane z wyscigami, gdyz tych nie ma gdzie zrobić i trudno nad czyms takim zapanowac.
Na razie intensywnie mysle co by jeszcze wypaliło.

Interesują was Quady?? Jesli tak, może się załatwi takie przejażdzki...

Musze też zapewnić zaplecze gastronomiczne, chciałbym zeby ktos się wystawił z piwkiem i kiełbaskami, karkówkami, itp. Musiałbym tez załatwic niskie ceny na to. Bedzie nalewak z piwkiem, myslę że wstępnie cena za browca max 3zł nie bedzie wygórowana.
HOTMOT.pl

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2009-01-09, 02:10

polkar napisał(a):chciałbym zeby ktos się wystawił z piwkiem

pogadaj z barem jakims okolicznym, oni czesto obstawaiaj roznego typu imprezy przenosnymi ogrudkami, maja pozwolenia na handel tym itp.

kiełbaskami, karkówkami, itp

to mozemy ogarnac we wlasnym zakresie kilka osob wezmie grila do rexa, chyba tyle miejsca by sie znalazlo w bagaznikach naszych ciezarowek :razz:
a z mięchem to moze kazda ekipa(bo chyba raczej beda wpadac ekipy kilku/kikunasto osobowe z posczegolnych miast) zapewni pozywienie dla siebie we wlasnym zakresie;] chyba ze ta sprawe tez ogarnie jakis bar .

polkar
Administrator

przez polkar » 2009-01-09, 02:17

wrobellos napisał(a):pogadaj z barem jakims okolicznym,

Pracuję na co dzień w gastronomi, kwestia ceny piwa i minimalnej marży dla osoby która bedzie tam stala przy nalewaku.

wrobellos napisał(a):to mozemy ogarnac we wlasnym zakresie kilka osob wezmie grila do rexa, chyba tyle miejsca by sie znalazlo w bagaznikach naszych ciezarowe

Jak juz tam bedziecie chcieli, ale znajomy tuningowiec pracuje w branzy mięsnej i jeśli kiełbaska bedzie kosztowała ok 3zł to bedzie Wam się chciało zwozic grile??
HOTMOT.pl

ccyycc
Forumowicz

przez ccyycc » 2009-01-09, 02:26

Witam przedstawicieli swoich CRXow:) u nas nie ma żadnych torów do wyścigów czy lotniska, a drogi tez są nieciekawe wiec nic nie będziemy organizować bo nie ma gdzie.. Tak jak Karol napisał najprawdopodobniej będzie możliwość wyszalenia sie na Quadach:)
sprzedam kilka czesci do solki

deleCour
Forumowicz

przez deleCour » 2009-01-09, 03:35

Ja mam pytanko:

Czy nocleg w namiotach jest jedyną alternatywą? J
a nie posiadam namiotu i też nie przepadam za takim noclegiem. Mam złe wspomnienia co do tego i się zraziłem trochę, ale nie ważne.

Czy w Wieruszowie jest możliwość wynajęcia sobie czegoś w rodzaju prywatnej kwatery albo jakiegoś pokoju coby miał 4 ściany sufit podłogę, łóżko i ewentualnie jakiś węzeł sanitarny ;)
Niekoniecznie to musi byc Wieruszów, może być okoliczna miejscowość.
Honda to jest number one. Gratulacje i chwała inżynierom za CRX. Najlepszy wygląd i jednostki napędowe.Stworzyli auto moich marzeń.

Hetman
Forumowicz

przez Hetman » 2009-01-09, 13:47

deleCour napisał(a):Czy w Wieruszowie jest możliwość wynajęcia sobie czegoś w rodzaju prywatnej kwatery albo jakiegoś pokoju coby miał 4 ściany sufit podłogę, łóżko i ewentualnie jakiś węzeł sanitarny ;)

Właśnie miałem o to samo zapytać bo też mi się nie uśmiecha...po prostu nie przepadam ;)
MÓJ BYŁY PROJEKT ALE W 2011 WRACAM DO WAS:)
Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl

polkar
Administrator

przez polkar » 2009-01-09, 13:55

deleCour napisał(a):Czy w Wieruszowie jest możliwość wynajęcia sobie czegoś w rodzaju prywatnej kwatery
Hetman napisał(a):Właśnie miałem o to samo zapytać bo też mi się nie uśmiecha...po prostu nie przepadam

Własciciel obiektu buduje mały hotelik, nie wiem czy beda ukonczone pokoje. Koło poniedziałku ktos od nas podjedzie tam i ta sprawa zostanie poruszona. Podejzewam, że na kilka osób moze by się cos znalazło w poblizu. Jak nie tam, to na kilkanascie osób jest mozliwosc 5km dalej w Wieruszowie wynajęcie pokoi
HOTMOT.pl

Adamus84
Forumowicz

Samochód: PRELUDE BB8

przez Adamus84 » 2009-01-09, 15:49

Widze ze ekipa ze slaska jaks sie pojawi wiec ja zawitam (ale wszystko zalezy od terminu) Ale pomysł pierwsza klasa
Always Outnumbered Never Outgunned....CZARNA DAMA... forum/viewtopic.php?t=33116

Vajzel
Forumowicz

Samochód: accord cl9 type s

przez Vajzel » 2009-01-09, 18:03

Juz sie nie umie doczekac :D
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

deleCour
Forumowicz

przez deleCour » 2009-01-09, 18:19

Własciciel obiektu buduje mały hotelik, nie wiem czy beda ukonczone pokoje. Koło poniedziałku ktos od nas podjedzie tam i ta sprawa zostanie poruszona. Podejzewam, że na kilka osób moze by się cos znalazło w poblizu. Jak nie tam, to na kilkanascie osób jest mozliwosc 5km dalej w Wieruszowie wynajęcie pokoi[/quote]

To ja się piszę na taki pokoik. Jak będzie znana dokładna data zlotu to proszę o rezerwacje. Ewentualnie proszę o podanie numeru kontaktowego do właściciela to już się dogadam co do noclegu :)
Honda to jest number one. Gratulacje i chwała inżynierom za CRX. Najlepszy wygląd i jednostki napędowe.Stworzyli auto moich marzeń.

atom1
Moderator

przez atom1 » 2009-01-11, 18:32

to ja na poczatku pomarudze ;-) i powiem ze szkoda ze to nie jest zlot samych crxow wszystkich generacji tylko kto co ma to przyjezdza;-)... bedzie duzo ludzi..a herman malo wodki przywiezie.. bardzo chcialbym byc, tylko przydalby sie kierowca cobym mogl teraz z nimi tego.. 8)

wszystko zalezy oczywiscie od terminu i tego czy benzyna nie podrozeje :PPP

ze swojej strony moge dodac... kilka rad jako ze mam bliski kontakt ze zlotami staroci a wiec:

1. cena za osobe- jak najmniejsz!! namioty to swietny pomysl, bo jak wiadomo studenci maja malo kasy a niekiedy beda musieli przejechac te 200-300 km w jedna strone takze spanie w namiocie bedzie rajem! oczywiscie dla wybrednych jakis hotelik
2. Roman dobrze mowi ze zlot powinien byc od piatku do niedzieli... bo niektorzy maja duzo spraw do obgadania pozatym poznac wszystkich to i tak niemozliwosc....
3.tansze kielbaski i piwo jak najbardziej pomysl dobry!!

4.Duuuzo duzo atrakcji, niekoniecnzie beznadziejnych gonitw po ulicach tylko spokojnych przejazdow w kolumnie, zrobic pokaz autek na jakims duzym parkingu, oglosic sie troche w miescie - bedzie cieplo ludzie w "malych" miastach lubia takie atrakcje i z checia przychodza = od razu mozna zrobic miss publicznosci kazdy dostanie numerek na auto przy placeniu wpisowego, a potem ktos bedzie rozdawal ludziom karteczki zeby zapisywali swoich fawortow-dla zwyciezcy medal z kartofla ;-))

....marzeniem bylby jakis itiner na orientacje, zbieranie jakichs fantow itp :-) nie na czas kto szybszy tylko na ilosc kilometrow kto najmniej sie zgubi..

ew mozna zwiedzic zabytki miasta i okolic.. nie wiem czy takie wam sie podoba ale ja uwielllbiam ;-)

no a wieczorem................ co kto lubi:-)

trudno to ogarnac, ...bo przejazdy w kolumnie to i milicja czasem musi pomoc itp itd..ale warto by bylo...naprawde
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2009-01-11, 18:34

polkar napisał(a):rudzinski napisał/a:
jesli sie nie myle chodzilo o spotkanie przy piwku a nie wyscigi i inne tego typu zabawy. gdyby ktos chcial zrobic duzy zlot to by o tym jasno napisal.

heh, właśnie.

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 235   •   Strona 5 z 16   •   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16