chlopak ma jakis pomysl na to co chce zrobic i niech to takie pozostanie. jesli sie nie myle chodzilo o spotkanie przy piwku a nie wyscigi i inne tego typu zabawy. gdyby ktos chcial zrobic duzy zlot to by o tym jasno napisal.
, polkar
, mam nadziej że wszystko dojdzie do skutkurudzinski napisał(a):jesli sie nie myle chodzilo o spotkanie przy piwku a nie wyscigi i inne tego typu zabawy. gdyby ktos chcial zrobic duzy zlot to by o tym jasno napisal.
polkar napisał(a):chciałbym zeby ktos się wystawił z piwkiem
kiełbaskami, karkówkami, itp
wrobellos napisał(a):pogadaj z barem jakims okolicznym,
wrobellos napisał(a):to mozemy ogarnac we wlasnym zakresie kilka osob wezmie grila do rexa, chyba tyle miejsca by sie znalazlo w bagaznikach naszych ciezarowe
deleCour napisał(a):Czy w Wieruszowie jest możliwość wynajęcia sobie czegoś w rodzaju prywatnej kwatery albo jakiegoś pokoju coby miał 4 ściany sufit podłogę, łóżko i ewentualnie jakiś węzeł sanitarny

deleCour napisał(a):Czy w Wieruszowie jest możliwość wynajęcia sobie czegoś w rodzaju prywatnej kwatery
Hetman napisał(a):Właśnie miałem o to samo zapytać bo też mi się nie uśmiecha...po prostu nie przepadam

i powiem ze szkoda ze to nie jest zlot samych crxow wszystkich generacji tylko kto co ma to przyjezdza;-)... bedzie duzo ludzi..a herman malo wodki przywiezie.. bardzo chcialbym byc, tylko przydalby sie kierowca cobym mogl teraz z nimi tego..
PP
)
nie na czas kto szybszy tylko na ilosc kilometrow kto najmniej sie zgubi..
polkar napisał(a):rudzinski napisał/a:
jesli sie nie myle chodzilo o spotkanie przy piwku a nie wyscigi i inne tego typu zabawy. gdyby ktos chcial zrobic duzy zlot to by o tym jasno napisal.
heh, właśnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości