witam, chcialem sie dowiedziec gdzie znajduje sie sterownik zamka centralnego w del solce?? kupilem niedawno moja sliczną
czy ktos kto jest zorjętowany w temacie mogl by mi pomoc bo kurcze nie wiem gdzie tego szukac a chcialem sobie zalozyc sterowanie z pilota. z gory dzieki

nie, nie jestem z wawy, jestem z Zawiercia tjs Śląsk
sluchajcie ja juz wiem wszystko oprocz jednej rzeczy i o to chcialem was zapytac, bo zalozylem silowniczek wszystko i w zwiazku z tym zebym nie musial puszczac kabli przez cale auto z drzwi pasazera musze sie wpiac w wiazke. nie moge znalesc wlasnie tych trzech kabelkow ktore ida z drzwi kierowcy, te ktore sa odpowiedzialne za zamykanie drzwi pasazera. rozgrzebalem to ale w tej wiazce to idzie z 10 albo wiecej takiego samego koloru co te trzy. jest jakis mądry sposób zeby je szybko znalesc?? ktos zna taki sposob lub czy ktos mnie moze mniejwiecej uswiadomic jakims schematem czy czyms zebym wiedzial w ktorych wiazkach tam przy bezppiecznikach to szukac bo naprawde jest tego tam mase i nie wiem co teraz ;/ a nie mam gdzie z tym jechac bo u mnie na okolicy tacy są elektrycy ze strach do nich sie zwrócic a co dopiero zeby zostawic auto zeby cos w nim zrobili bo zamieszaja i sie autko spali nie daj boze hahaha ;p pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc