tuning show Kraków 2009
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

bialy51rulez
Forumowicz

przez bialy51rulez » 2009-05-26, 07:24

wrobellos napisał(a):czy ten czarny z lambo to nie Lisek? a ten bialo czerwoiny ed9 to Innes chyba jest ;)

Tak . A czasami lisek nie rozwalil swojego crxa ? Wydaje mi sie ze to jego 2 samochód który tak tuninguje.
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318
-Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2009-05-26, 09:08

Ja bylem w zeszlym roku i w tym sie juz nie wybieralem, jak dla mnie szkoda czasu i kasy.
Podobno w tym oroku mialo byc o niebo lepiej, ale jak czytam Wasze posty to widac ze sie jednak nie postarali.
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles

Ketiw
Forumowicz

przez Ketiw » 2009-05-26, 09:15

tak ten z rej. SM na 1 fotce to Lisek :ok:
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=32447 - Moje Byłe EH6

suuus
Forumowicz

Samochód: CRX EE8 1990r.

przez suuus » 2009-05-26, 09:22

i tak to jest jego drugie auto ktore robil z uporem maniaka na wzor pierwszego wiec moze troche szacunku dla jego pracy. zreszta nie tylko jego bo pewnie wszyscy wlasciciele tych crx'ow niezle sie napracowali zeby te 18nasto letnie auta wygladaly tak dobrze. widac panowie ze wam pokory i skromnosci brakuje :nieok:
keep it classy
finally EE8 by suuus:
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=76519

eternal fight against rust
éternelle ED9 by suuus:
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=70860

INESSA
Forumowicz

przez INESSA » 2009-05-26, 09:35

Pawlo_j23 tak napisałeś:
Panowie ale spójrzcie jak są spasowane elementy w prawie każdym aucie, ja mam źle spasowany przód i pordzewiały tył i wiem o tym, ale nie pcham sie na jakieś tuning show
Musze obalić Twoją teorię...
Ja również mam wiele elementów niespasowanych. Powiem więcej...również na tuning show się nie pchałam(stałam daleko od hali wśród zaparkowanych aut ludzi, kórzy przyjec hali na tuning show jedynie pooglądać). Jednak Panowie ochroniarze(których było bardzo wielu-dziw, że są ludzie na forum, którzy ich nie zauważyli) i paru organizatorów poprosili aby wjechać samochodem na halę. Ku swojemu zdziwieniu...na zaproszenie..wjechałam na halę. Wiele miejsc w moim aucie wymaga poprawek...w środku nie ma ani przeróbek na wysokim poziomie ani sprzętu audio a jednak auto cieszyło się dużą oglądalnością :razz: Ani wcześniej nie było myte, ani sprzątane ..wjechało tak z dupy, na żywioł..a zobaczymy co będzie.
Wjeżdżając..tłum rzucił się w stronę auta..kilka ofert odkupu...setki zdjęć..laski kładące się na mojej masce..fuj.. :ok: Jednym słowem kawał porządnej frajdy. To cieszy...kiedy włożysz w samochód masę serca, poświęcisz mu wiele czasu i niestety pieniędzy..a ktoś Ci powie"ale ma Pani piekny samochód"..."a mogę zrobić parę zdjęć bo z synem chcieliśmy właśnie tak zrobić jego auto"..." a sprzedałaby Pani tą hondę? mam już odłożone 20000 zł :szok: i czasem widzę ją jak stoi pod Toyotą, a żonie się podoba". "Parz CRX...zawsze było moim marzeniem,wiesz jak to zapierd..", "ale ma skurw..spoiler.."., " jak Pani uzyskała taki lakier...jak się ładnie błyszczy ten brokat".itd..

suuus drobne sprostowanie.." 20sto letnie auta" :ok:

Słuchajcie każdemu podoba się co innego..jednym seria..innym spoilery, ale przecież to dalej te same auta z tą samą duszą i przecież dlatego właśnie je mamy i borykamy się w kółko z wieloma wadami tych samochodów choćby z racji ich niemałego wieku.

I jesteście jacyś dziwni...żeby mieć kisiel w majtkach na widok aut? :razz: Ja to mam Bialy, Kochanie z innych powodów kisiel.. :diabelek:
:)wrauu..

lisek
Forumowicz

przez lisek » 2009-05-26, 10:24

Przyznaje się bez bicia że ten pierwszy rex to jest mój i chociażby nie wiem jak fani jdm stylu źle mówili o nim to przyznawać się zawsze do niego będe :rotfl:

INESSA dobrze powiedziane :rotfl:

Ja dzień wcześniej nie wiedziałem czy wogóle pojadę a co dopiero o wjeździe na halę i zostaniu na 2 dni :) - masa ludzi przy rexie robiących zdjęcia przed jak i w środku to chyba jednak fanom motoryzacji moja wizja crx-y się podobała :)

Ja nie mam klapek na oczach i widzę elementy które są do poprawienia, dużo czasu spędzam w garażu i zawsze czasu jest za mało. Do tego polskie drogi są jakie są to ciężko uniknąć uszkodzeń :(

Czytając posty cieszy mnie że ktoś jednak pamięta poprzedniego rexa pomimo że jeździł podobnie zrobiony bardzo krótko :poklony: - no i tak to prawda, z uporem maniaka dążyłem do powtórzenia tego projektu z kilkoma zmianami :rotfl:

Po prostu: Honda - The Power Of Dreams :ok:
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www

Damian84
Forumowicz

przez Damian84 » 2009-05-26, 10:58

generalnie Matowy niezbyt mi sie podoba... fioletowy tez... biały i z lambo pomimo iż nie moj styl to oczko można zawiesic.... :) szacun za wkład pracy :poklony: :poklony: wiem ile to czasu, serca i kasy pochłania...

"Parz CRX...zawsze było moim marzeniem,wiesz jak to zapierd..", "ale ma skurw..spoiler.."., " jak Pani uzyskała taki lakier...jak się ładnie błyszczy ten brokat".itd..

te teksty sa najlepsze... sam czasmi stoja na parkingu w markecie takie teksty słysze. lub pokazywanie palcem jak stoje na światłach i teksty typu : " pokarz jak to zapier.....a "
hehe... przynajmniej mam ubaw :)
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...

forum/viewtopic.php?t=32775&highlight=renaisanse+model - moje ED9

kocham VTI...oglądać w tylnim lusterku :D

Pawlo_j23
Forumowicz

przez Pawlo_j23 » 2009-05-26, 11:06

INESSA napisał(a):Słuchajcie każdemu podoba się co innego..jednym seria..innym spoilery, ale przecież to dalej te same auta z tą samą duszą i przecież dlatego właśnie je mamy i borykamy się w kółko z wieloma wadami tych samochodów choćby z racji ich niemałego wieku.

Oczywiście, każdemu podoba się coś innego, mi podoba się pierwszy rex liska bo jest ładnie zrobiony i nie ma sie do czego przyczepić, ale nie podobają mi się te rexy w których jest wsadzony tuningowy zderzak i nie jest spasowany :P
Sprzedam ED9

Jerr
Forumowicz

przez Jerr » 2009-05-26, 11:09

wrobellos napisał(a):a ten bialo czerwoiny ed9 to Innes chyba jest ;)

Chyba na pewno...
Swoją drogą o ile z zewnątrz wygląda w miarę ok o tyle wewnątrz jakoś mi nie pasi ale to nie ja nim jeżdżę więc spoko...

wilucrx
Forumowicz

przez wilucrx » 2009-05-26, 11:39

co do samej imprezy - szczególnie sobota- średnio. W niedziele troche więcej sie zjechało jak i ludzi tak i aut.
Co do przegazówek itd na hali - były momenty że było siwo co w nieklimatyzowanej (oszczędność musi być) hali przy tej temp. co była -dawało fajne efekty

Co do aut pokazanych na foto - auto Liska jak i auto Iness, które stało niedaleko Liska - jakoś wzbudzały duże zanteresowanie ludzi, którzy robili tysiące zdjęć i zadawali tysiące pytań i choćby dla nich i tej frajdy z tego warto robić auto ''pod siebie'' a nie ''pod wszystkich (only JDM-jakby wszystkie wyglądały tak samo byłoby nudno)a jak juz tak chcecie sobie pojechać to sie zapytam czemu nikt nie zwrócił uwagi np. na auto które tam stało z położoną nawet nie zeszflifowana szpachlą????
powiem tyle - sam lubie JDM ale lubie też poglądać fajnei zrobione inaczej auta niż wszystko na jedno kopyto w jednym słusznym stylu

thedym24
Forumowicz

przez thedym24 » 2009-05-26, 22:25

wilucrx, :) pewnie o ta nie zeszlifowana szpachle to ci chodzi o ta alfe chyba alfe co stała koło '' Liska''

powiem tak jak wjechała iness to sie zbiegło troche ludzi bo można na autku zawiesic oko i to sie ceni :ok:

lisek dasz rady wysłać jakies zdjecia swojej maszyny na pw bo nie wiem czy dobrze zauwarzyłem ale miałeś wypas zrobione progi od wew :ok: i całe autko mega jak dla mnie :poklony:

[ Dodano: 2009-05-26, 22:29 ]
ps lisek popraw mnie jak sie myle bo ktoś tu napisał ze ty masz czarnego jak przeciez to jest braz !!! chyba ze ja slepy jestem juz

lisek
Forumowicz

przez lisek » 2009-05-26, 22:48

No nie widziałem że ktoś pisał że czarna, ale to jest brąz ze złotym ziarnem, pod światło fajnie się mieni : ) na pewno oryginalny kolor :D

to zapodam tutaj taka fotke gdzie próg widać
Obrazek
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www

ProLans
Forumowicz

przez ProLans » 2009-05-27, 00:38

lisek, ten Twój lakier jest bardzo podobny chyba do tego na tym nismo legendarnym?

http://speedhunters.com/archive/2008/10 ... 180sx.aspx

thedym24
Forumowicz

przez thedym24 » 2009-05-27, 10:11

nie lisek ma ciemniejszy znacznie ;)

kobi
Forumowicz

przez kobi » 2009-05-28, 16:03

lisek widze ze autko jest ladne :rotfl:

ja tez mam autko jeszcze nie dopracowane, czyli nie dopasowane zderzaki itd. ale wszystko w swoim czasie tak odrazu wszystkiego sie nie da zrobic ;) na to trzeba troche czasu poswiecic, a jak sie pracuje to go brak.
tuning moje hobby

Poprzednia strona   Następna strona