wrobellos napisał(a):czy ten czarny z lambo to nie Lisek? a ten bialo czerwoiny ed9 to Innes chyba jest
Tak . A czasami lisek nie rozwalil swojego crxa ? Wydaje mi sie ze to jego 2 samochód który tak tuninguje.
wrobellos napisał(a):czy ten czarny z lambo to nie Lisek? a ten bialo czerwoiny ed9 to Innes chyba jest

Ani wcześniej nie było myte, ani sprzątane ..wjechało tak z dupy, na żywioł..a zobaczymy co będzie.
Jednym słowem kawał porządnej frajdy. To cieszy...kiedy włożysz w samochód masę serca, poświęcisz mu wiele czasu i niestety pieniędzy..a ktoś Ci powie"ale ma Pani piekny samochód"..."a mogę zrobić parę zdjęć bo z synem chcieliśmy właśnie tak zrobić jego auto"..." a sprzedałaby Pani tą hondę? mam już odłożone 20000 zł
i czasem widzę ją jak stoi pod Toyotą, a żonie się podoba". "Parz CRX...zawsze było moim marzeniem,wiesz jak to zapierd..", "ale ma skurw..spoiler.."., " jak Pani uzyskała taki lakier...jak się ładnie błyszczy ten brokat".itd..
Ja to mam Bialy, Kochanie z innych powodów kisiel.. 
wrauu..
- masa ludzi przy rexie robiących zdjęcia przed jak i w środku to chyba jednak fanom motoryzacji moja wizja crx-y się podobała
- no i tak to prawda, z uporem maniaka dążyłem do powtórzenia tego projektu z kilkoma zmianami

szacun za wkład pracy
wiem ile to czasu, serca i kasy pochłania...
"Parz CRX...zawsze było moim marzeniem,wiesz jak to zapierd..", "ale ma skurw..spoiler.."., " jak Pani uzyskała taki lakier...jak się ładnie błyszczy ten brokat".itd..

INESSA napisał(a):Słuchajcie każdemu podoba się co innego..jednym seria..innym spoilery, ale przecież to dalej te same auta z tą samą duszą i przecież dlatego właśnie je mamy i borykamy się w kółko z wieloma wadami tych samochodów choćby z racji ich niemałego wieku.

pewnie o ta nie zeszlifowana szpachle to ci chodzi o ta alfe chyba alfe co stała koło '' Liska''
i całe autko mega jak dla mnie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość