sebas napisał(a):ale jest jeszcze tak zwany delfin który troszeczkę mi się wydaje że wystaje do przodu
jakby ktoś nie wiedział co to ten "delfin" to prosze

Ketiw napisał(a):użytkownik adrianp02 posiadał taka dokładke pasuje bez problemu![]()
tutaj mamy solke Amerykańską, mozna sie zapytac wlasciciela czy jest taki sam jak europejska, ja mysle ze sa identyczne - http://allegro.pl/item860653778_crx_del ... ztuka.html
edit: rowniez mierzyłem dokladke od cifa 5 coupe ale nie pasowała, byla o wiele za krotka
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):oryginalna z Vgena wchodzi do solki jak znalazł
chyba z 7 osób ma ją na solce
).

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):oryginalna z Vgena wchodzi do solki jak znalazł
Idąc Twoim tokiem rozumowania kosz na śmieci też pasuje do solki jak znalazł, trochę się go wyklepie i już można przykręcić do bagażnika. Na zlocie w Wieruszowie były chyba 2 solki z dokładkami i sorry Panowie ale na żadnej ta dokłądka nie wyglądała idealnie.

- powodzenia.

a za dokładkę już nie pamiętam ile dałem 
Kto chce jeszcze pasującą dokładkę bez żadnego kombinowania z ABSu (a dla mnie to najważniejsze) to niech się dopisuje i tyle

Ketiw napisał(a):Parówa napisał(a):ja zapłaciłem 20zł i mam dokładkę która idealnie pasuje do zderzaka, niestety za nisko była i się połamała![]()
20 czy 200 zł ? To jest dokładka z ebaya na 100% Type R
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości