fury w wawie
Widzieliscie jakiegos CRXa ? Zapytaj - moze to ktos z tego forum

Posty: 5711   •   Strona 246 z 381   •   1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 381
JoeCarrdigan
Forumowicz

przez JoeCarrdigan » 2010-05-03, 00:31

ja się przyznaje do parkowania czarnym rexem na kwiatkowskiego, z tym, że ja mam jedyne słuszne blachy w tej okolicy - WF :)

kym1
Forumowicz

przez kym1 » 2010-05-03, 09:42

JoeCarrdigan napisał(a):ja się przyznaje do parkowania czarnym rexem na kwiatkowskiego, z tym, że ja mam jedyne słuszne blachy w tej okolicy - WF :)

wypraszam sobie :rotfl: 4 bloki dalej parkuje ja i tez mam blachy nie najgorsze :rotfl2:
Obecnie na ZX7R

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2010-05-03, 12:32

JoeCarrdigan napisał(a):ja się przyznaje do parkowania czarnym rexem na kwiatkowskiego, z tym, że ja mam jedyne słuszne blachy w tej okolicy - WF :)

A co ja napisałem? Osz kurde, faktycznie WB. Chciałem WF napisać. Kolegi BLM, ktory parkuje kilka PRZECZNIC, a nie bloków dalej, to nie liczę, bo już wiem, że z forum ;) Ale drugi CRX w odległości zaledwie parudziesięciu metrów od mojego, w dodatku witek, to nowość. Niedawny zakup?

JoeCarrdigan
Forumowicz

przez JoeCarrdigan » 2010-05-03, 15:17

no tak, zakup dość niedawny, ale narazie siedzę cicho gdyż muszę autko oddać do warsztatu. przegub wali jak oszalały, olej pocieka (jeszcze nie wiem skąd), tulejka przy drążku zmiany biegów też domaga się wymiany. z plusów: wrażenia z jazdy niesamowite, auto w nienagannym stanie blacharskim i w ogóle dokładnie takie jak chciałem:):):) Voozer parkujesz w podziemnym?

Warsiawiak
Forumowicz

przez Warsiawiak » 2010-05-03, 15:53

pozdro dla kolegi w czarnym rexie WF 22... , z którym nawiązaliśmy kontakt :ok: dziś na alejach jerozolimskich po 12.
Warsiawiak

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2010-05-03, 20:39

JoeCarrdigan napisał(a):no tak, zakup dość niedawny, ale narazie siedzę cicho gdyż muszę autko oddać do warsztatu. przegub wali jak oszalały, olej pocieka (jeszcze nie wiem skąd), tulejka przy drążku zmiany biegów też domaga się wymiany. z plusów: wrażenia z jazdy niesamowite, auto w nienagannym stanie blacharskim i w ogóle dokładnie takie jak chciałem:):):) Voozer parkujesz w podziemnym?

Parkuję w tym naziemnym zamkniętym z wjazdem na górę prawie że vis'a'vis piekarni Oskroba (reklama niekontrolowana). Przez te luksfery widać moją Corolkę (niebieskie kombi) na podnośniku, a poniżej z reguły stoi CRka. A Ty w okolicy mieszkanie masz, kupiłeś, czy może wynajmujesz?

Mibars
Forumowicz

Samochód: 90 Suburban + Golf R

przez Mibars » 2010-05-04, 19:28

Dziś nowość - Drugi czarny ED9 przy polibudzie Teren Południe - na Narbutta stał po lewej czarny Edward z forumową naklepką na tylnej szybie, za to udało mi się przyuważyć kierowcę CRXa parkującego od dawna u mnie na wydziale - przy czym zosytałem totalnie zignorowany, wiec chyba ta ramka "crx.com.pl" to mu się po poprzednim właścicielu ostała ;)

Bolsik
Forumowicz

przez Bolsik » 2010-05-04, 20:08

dzisiaj z pare minut po 8 w stronę centrum na al krakowskiej na wysokosci bakalarskiej przemknal jakis niebieski edek uslyszalem tylko i kawalek tylu zobaczylem :(

a pod hyundai'em na hyńka stała z rana czerwona solka na WU chiba

Zniżki dla CRX.info na części !! Pisać PW

JoeCarrdigan
Forumowicz

przez JoeCarrdigan » 2010-05-04, 21:43

Voozer napisał(a):
JoeCarrdigan napisał(a):no tak, zakup dość niedawny, ale narazie siedzę cicho gdyż muszę autko oddać do warsztatu. przegub wali jak oszalały, olej pocieka (jeszcze nie wiem skąd), tulejka przy drążku zmiany biegów też domaga się wymiany. z plusów: wrażenia z jazdy niesamowite, auto w nienagannym stanie blacharskim i w ogóle dokładnie takie jak chciałem:):):) Voozer parkujesz w podziemnym?

Parkuję w tym naziemnym zamkniętym z wjazdem na górę prawie że vis'a'vis piekarni Oskroba (reklama niekontrolowana). Przez te luksfery widać moją Corolkę (niebieskie kombi) na podnośniku, a poniżej z reguły stoi CRka. A Ty w okolicy mieszkanie masz, kupiłeś, czy może wynajmujesz?

mieszkam tu już przez naście lat, dziś idąc do szkoły przyglądałem się temu garażowi, ale ciężko coś zobaczyć przez ten "materiał" :) za to Ty, chyba od niedawna mieszkasz na GCW skoro mieszkasz w bloku, w którym pachnie jeszcze nowością :)

@Mibars - pozdrawiam kolegę ze studiów:) ten czarny crx, o którym myślę to chyba czarny, troszkę zaniedbany egzemplarz?

Mibars
Forumowicz

Samochód: 90 Suburban + Golf R

przez Mibars » 2010-05-04, 22:36

Są 2 - ten "nowy" z naklejką - zauważyłem go kątem oka, tylko naklejkę spamietałem i kolor.

Ten drugi z ramką crx.com.pl - no niestety w stanie raczej średnim, by nie powiedzieć kiepskim :( Poszerzane nadkola z tyłu z pękającą szpachlą, blenda od przedlifta, cały jakiś taki niespasowany... Za to fotele w dobrym stanie ;) Tego widuje stosunkowo często.

JoeCarrdigan, który wydział? Mchtr moze? :)

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2010-05-04, 23:35

JoeCarrdigan napisał(a):
Voozer napisał(a):

mieszkam tu już przez naście lat, dziś idąc do szkoły przyglądałem się temu garażowi, ale ciężko coś zobaczyć przez ten "materiał" :) za to Ty, chyba od niedawna mieszkasz na GCW skoro mieszkasz w bloku, w którym pachnie jeszcze nowością :)

A widzisz kochany, jak pozory mogą mylić :) W bloku, w którym pachnie jeszcze nowością, to ja "niestety" mieszkanie nabyłem ;) A na Gocławiu to ja od początku jego istnienia mieszkam, tyle że po drugiej stronie ulicy, w blokach za bankiem :) Ale miło widzieć, że kolejna osoba z Gocławia się CRXą buja. Kolejne pokolenia odkrywają uroki tego auta ;)

1... Kojarzy ktoś, kto parkuje na Białowieskiej czerwoną Edwardynę? Jakoś ostatnio często widywałem, więc pomyślałem, że spytam.

2... Aha. I jeszcze na rogu Rodziewiczówny i Ostrobramskiej, tam przy "gazie" parkuje grafitowy Edward, ze spojlerem, chyba na WF?

karolED9
Forumowicz

przez karolED9 » 2010-05-05, 08:18

Wczoraj koło 19 na Puławskiej w strone piaseczna jechał za mną czerwony 2 gen z czarną maską na WNxxxxx taki trochę ala BOLS :)

SlippyBoy
Forumowicz

przez SlippyBoy » 2010-05-05, 12:27

wczoraj tj 4 maja wtorek minąłem się z czerwonym edkiem podobnym do mojego na skierniewickiej na woli. pozdrawiam właściciela!

pewnie była już o tym mowa ale stoi na górczewskiej na przeciwko wola parku biały edek. stoi i czyba się nie rusza...
ale mogę się mylić...

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2010-05-05, 14:07

A czyj to tak ładnie zaparkowany na podjeździe, czerwony Edward stoi na jednej z posesji na ulicy Zachodzącego Słońca?

Johan
Forumowicz

Samochód: CRX

przez Johan » 2010-05-05, 16:26

Voozer napisał(a):A czyj to tak ładnie zaparkowany na podjeździe, czerwony Edward stoi na jednej z posesji na ulicy Zachodzącego Słońca?

hehe, mój :rotfl:

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 5711   •   Strona 246 z 381   •   1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 381