JoeCarrdigan napisał(a):ja się przyznaje do parkowania czarnym rexem na kwiatkowskiego, z tym, że ja mam jedyne słuszne blachy w tej okolicy - WF
Ale drugi CRX w odległości zaledwie parudziesięciu metrów od mojego, w dodatku witek, to nowość. Niedawny zakup?JoeCarrdigan napisał(a):no tak, zakup dość niedawny, ale narazie siedzę cicho gdyż muszę autko oddać do warsztatu. przegub wali jak oszalały, olej pocieka (jeszcze nie wiem skąd), tulejka przy drążku zmiany biegów też domaga się wymiany. z plusów: wrażenia z jazdy niesamowite, auto w nienagannym stanie blacharskim i w ogóle dokładnie takie jak chciałem:):):) Voozer parkujesz w podziemnym?

Voozer napisał(a):JoeCarrdigan napisał(a):no tak, zakup dość niedawny, ale narazie siedzę cicho gdyż muszę autko oddać do warsztatu. przegub wali jak oszalały, olej pocieka (jeszcze nie wiem skąd), tulejka przy drążku zmiany biegów też domaga się wymiany. z plusów: wrażenia z jazdy niesamowite, auto w nienagannym stanie blacharskim i w ogóle dokładnie takie jak chciałem:):):) Voozer parkujesz w podziemnym?
Parkuję w tym naziemnym zamkniętym z wjazdem na górę prawie że vis'a'vis piekarni Oskroba (reklama niekontrolowana). Przez te luksfery widać moją Corolkę (niebieskie kombi) na podnośniku, a poniżej z reguły stoi CRka. A Ty w okolicy mieszkanie masz, kupiłeś, czy może wynajmujesz?
za to Ty, chyba od niedawna mieszkasz na GCW skoro mieszkasz w bloku, w którym pachnie jeszcze nowością
Poszerzane nadkola z tyłu z pękającą szpachlą, blenda od przedlifta, cały jakiś taki niespasowany... Za to fotele w dobrym stanie
Tego widuje stosunkowo często.

JoeCarrdigan napisał(a):Voozer napisał(a):JoeCarrdigan napisał(a):no tak, zakup dość niedawny, ale narazie siedzę cicho gdyż muszę autko oddać do warsztatu. przegub wali jak oszalały, olej pocieka (jeszcze nie wiem skąd), tulejka przy drążku zmiany biegów też domaga się wymiany. z plusów: wrażenia z jazdy niesamowite, auto w nienagannym stanie blacharskim i w ogóle dokładnie takie jak chciałem:):):) Voozer parkujesz w podziemnym?
Parkuję w tym naziemnym zamkniętym z wjazdem na górę prawie że vis'a'vis piekarni Oskroba (reklama niekontrolowana). Przez te luksfery widać moją Corolkę (niebieskie kombi) na podnośniku, a poniżej z reguły stoi CRka. A Ty w okolicy mieszkanie masz, kupiłeś, czy może wynajmujesz?
mieszkam tu już przez naście lat, dziś idąc do szkoły przyglądałem się temu garażowi, ale ciężko coś zobaczyć przez ten "materiał"za to Ty, chyba od niedawna mieszkasz na GCW skoro mieszkasz w bloku, w którym pachnie jeszcze nowością
W bloku, w którym pachnie jeszcze nowością, to ja "niestety" mieszkanie nabyłem
A na Gocławiu to ja od początku jego istnienia mieszkam, tyle że po drugiej stronie ulicy, w blokach za bankiem
Ale miło widzieć, że kolejna osoba z Gocławia się CRXą buja. Kolejne pokolenia odkrywają uroki tego auta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości