forum/album_personal.php?user_id=8029
a ja na to że COO ? a on że numery nie zgadzaja sie z tym autem... i pokazuje mi pomylke.. ja mowie swietnie to co teraz a on że mam jak najszybciej naprostowac sprawe z ubezpieczalnią bo jak mnie jeszcze raz złapią to bedzie gruby mandat a w razie wypadku to niemam ubezpieczenia a tego to juz wam nie musze tlumaczyc , bieda na cale zycie, to ja mowie dobra okej , na drugi dzień pojechałem do Allianzu i baba jakby nic sie nie stało (nawet ją to nie ruszyło powiedziała okej zaraz poprawimy,wiec chyba nie bylem pierwszy z taka pomyłką) i okej już sobie myśle z głowy mam, za grugie pól roku przychodzi mi przedłużenie umowy na drugi rok (już wyczulony na sprawdzanie numerów) sprawdzam i numery tablic rejestracyjnych sie nie zgadzaja o jedna cyferke !!! pomyslalem nie no chyba jaja sobie robia, znowu pojechałem do placówki i mowie co sie stało a ona na pełnym relaksie do mnie że Pan ma jakiegoś pecha chyba
i sie śmieje ! Lekko kulturalnie pojechałem babke i powiedziałem jej ze to jest ostatni rok z wami i trzasnełem dzwiami i pojechałem wkurw.... do domu, Także jak słysze Allianz to nóż w kieszeni mi sie otwiera i każdego ostezegam przed ta firma i chłopaki sprawdzajcie dokladnie numery z tym co wam przysyłają nie tylko z Allianzu bo możecie miec grubą bube..

Fletch napisał(a):Damian, raczej nic nie ugrasz poniewaz jak przepisales umowe oc na siebie to ta skladka juz byla w ciagu ,takze musisz zaplacic .Dla pocieszenia dodam ze niedlugo wejdzie w zycie zmiana w ubezpieczeniach ,tutaj link http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... ch,1614254
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości