Ogłoszenia z Allegro i inne śmieszne...
Luźno o wszystkim... Tematy w ktorych nikt sie nie odezwal od 30 dni, sa automatycznie usuwane.

Posty: 4738   •   Strona 251 z 316   •   1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 316
agape
Forumowicz

przez agape » 2012-04-14, 23:35

Była dyskusja w temacie ogłoszenia, która do niczego nie doprowadziła. I dalsza dyskusja również nic nie wniesie Z jednej strony to śmieszne, że moje auto powoduje tyle kontrowersji. No ale na to nic nie poradzę.

Więc, jaki jest sens jej kontynuacji właśnie tutaj, co aktualnie ma miejsce?
Nie ma co dyskutować, to po co nagle wielka obraza o link, na dodatek źle zacytowany? 8)
I zgodnie z powyższym życzeniem, amen.

KickIn
Forumowicz

przez KickIn » 2012-04-14, 23:37

agape napisał(a):Więc, jaki jest sens jej kontynuacji właśnie tutaj, co aktualnie ma miejsce?
Nie ma co dyskutować, to po co nagle wielka obraza link, na dodatek źle zacytowany? 8)

Ja skończyłem i nic do nikogo nie mam, ale niektórzy nie dają spokoju :rotfl: Myślę, że każdy na forum broniłby swoich racji oraz auta, tym bardziej, że mogą to czytać potencjalni kupcy ;) Tak jak pisałem, kto przyjedzie ten się przekona, osoby które miały styczność z autem potwierdzają osiągi. Bez obaw, wszystkich bym nie przekupił ;) Także piszą szczerze.

POZDRAWIAM. Koniec tematu ...

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2012-04-15, 01:15

agape napisał(a):zgodnie z powyższym życzeniem, amen.

Każdy na tym forum ,ma najlepszą furę,bo ma HONDĘ.

atom1
Moderator

przez atom1 » 2012-04-15, 01:23

Vincent napisał(a):agape napisał/a:
zgodnie z powyższym życzeniem, amen.

Każdy na tym forum ,ma najlepszą furę,bo ma HONDĘ.

i wlasnie dlatego- wiekszosc z nas wie jak jezdzi d seria bo miala taka lub ma, i nie da sobie kaszany na talerz wcisnac
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

kym1
Forumowicz

przez kym1 » 2012-04-15, 11:57

Także i nadszedł czas abym ja się wtrącił w wypowiedź typa, który propaguje neandertalski styl bycia. Otóż skierowane jest to stricte do użytkownika "outlaw4life", jeżeli nie wiesz na czym opiera się ironia to radzę cofnąć się do czasów, w których orałeś pole pługiem zamiast dumnie studiować nasz piękny polski język.
Wydaję mi się, że jedyną rzeczą, którą możesz się pochwalić, tu wśród nas, jest impertynenckie obrażanie normalnych, powtarzam żebyś zapamiętał, normalnych użytkowników forum.
Siedzę przed monitorem tak samo jak i Ty, w końcu w jakiś sposób musimy wymieniać się swoimi poglądami. Nie uważam, żeby było to coś złego, przecież w dzisiejszych czasach internet jest cennym źródłem informacji. Ale co jak będę się nad tym rozwodził jak i tak nie zrozumiesz większości tych słów.
Co do jaj, o których piszesz. Może je mam, może ich nie mam, nie mi to oceniać. Jeździłem CRX wtedy gdy Ty sypałeś się z kolegami piaskiem po oczach, a obecnie czując niedosyt mocy i prędkości przesiadłem się na motocykl. Motocykl to taki rower tyle, że z silnikiem i odrobinę szybszy. Kojarzysz coś takiego?

Dlaczego zamieściłem tu ogłoszenie KickIn? Odpowiedź jest banalnie prosta. Przeczytałem fragment jego wypocin, w których zamieścił listę samochodów rzekomo "zniszczonych" przez jego bolid. I co najważniejsze śmieszne nie było to, że mogła być to bujda ale to, że taka treść się tam pojawiła. Być może samochód ma potencjał, nie przeczę ale każdy wrzuca to co jego zdaniem wydaje się śmieszne.

Jeżeli uraziło to właściciela samochodu to jestem skłonny go przeprosić. Nie płaszczyć się, po prostu przeprosić.

Jako, że ode mnie się temat zaczął to i na mnie się kończy. Szanujmy się trochę i nie wyzywajmy na forum bo świadczy to co najmniej o impotencji intelektualnej. Każdy z nas reprezentuje tutaj swoje miasto i samego siebie. Po co mamy pokazywać swoją osobę i, co za tym idzie, ludzi, którzy mieszają w naszym mieście w świetle, jak to "kolega" nazwał - "prostaków"....? Wypowiadając się na portalach społecznościowych ludzie nie będą tylko o Tobie źle mówić. Będą mówić ogółem.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania, bądź czegoś nie zrozumiał to chętnie udzielę wszelkich informacji telefonicznie, tudzież w cztery oczy.

Pozdrawiam
Kamil K.
Obecnie na ZX7R

KickIn
Forumowicz

przez KickIn » 2012-04-15, 12:33

Jeżeli uraziło to właściciela samochodu to jestem skłonny go przeprosić. Nie płaszczyć się, po prostu przeprosić.

Nie uraziło to mnie nawet w najmniejszym stopniu ;) Opis jest kontrowersyjny i taki ma być, a wiąże się to z tym że niektórym się nie będzie podobał a do niektórych trafi :)

Pozdrawiam.

grzesiek84

przez grzesiek84 » 2012-04-15, 16:59

KickIn napisał(a):
pirul napisał(a):outlaw4life, nie podniecaj się już tyle i przede wszystkim nie ubliżaj ludziom, których na oczy nie widziałeś bo sam sobie opinię wystawiasz w ten sposób.

A czy sugerowanie mi, że jestem kłamcą i wstyd dla Waszego forum, że jeżdżę z Waszą naklejką to nie jest swego rodzaju ubliżanie ? Ręce opadają po prostu, a temat dalej jest ciągnięty....

pirul napisał(a): jakiś kozak wyzywa wszystkich wokół bo ma najszybszego crxa w galaktyce. Świat schodzi na psy...

Czy ja kogokolwiek wyzywałem ? Uważam, że mam najszybszego CRX'a w galaktyce ? Zrobiłem taki czas więc go napisałem, kalibracja na pewno była dobra. Temat do niczego nie zmierza, ktoś będzie zainteresowany to przyjedzie i zobaczy auto i sam się przekona.

Nie wiem po co ta cała napinka ! Wyluzujcie ludzie.

PS. A słowo prostak co do niektórych osób pasuje, które się wypowiadały w temacie ogłoszeń szydząc wprost z auta o którym nie miały pojęcia.

Nie wiem czy to Wam coś da, ale tutaj filmik ze sprintu z Balladą ZC1 od użytkownika grzesiek84. Jechałem jeszcze z pasażerem.

http://www.youtube.com/watch?v=Pqkh4Evi ... l9zVcDKQ0=

czuje sie, przywołany do tablicy ;) faktycznie objechała moja czarna ballade ale nie wiem co z moim autem było nie tak(nie jechało jak nalezy,ledwo seryjnemu ed9 dawałem rade,dlatego silnik ,zrobił out z budy i powrócił stary z czerwonej kupionej od krycha,który jedzie jak nalezy) no ale to nei temat do tłumaczenia. sprzedajacego-kickina znam osobiscie -bardzo sympatyczny jegomosć :) miałem okazje takze przejechać sie jego autem i jedzie znacznie lepiej niż seryjny ed9 nie ma porównania żadnego. chyba jako 1 publicznie nawet ,powiedziałem że ma tam zdrowo ,nagrzebane w motorowni. nie ma co bic piany w ogłoszeniu ,przyjechać ,obejrzeć napewno nikt nie będzie zawiedziony .a po cichy mam nadzieje że nie zdażysz jej pogonic do lipca ;) bo z kim bede jezdził na 1/4 pozdro :ok:

KickIn
Forumowicz

przez KickIn » 2012-04-15, 17:32

grzesiek84 napisał(a):a po cichy mam nadzieje że nie zdażysz jej pogonic do lipca ;) bo z kim bede jezdził na 1/4 pozdro :ok:

Hehehe, spoko, jak się sprzeda to się sprzeda, a przy Hondzie zostanę ;) Pozdro !! :ok:

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2012-04-16, 00:57

kym1 napisał(a):Także i nadszedł czas abym ja się wtrącił w wypowiedź typa, który propaguje neandertalski styl bycia. Otóż skierowane jest to stricte do użytkownika "outlaw4life", jeżeli nie wiesz na czym opiera się ironia to radzę cofnąć się do czasów, w których orałeś pole pługiem zamiast dumnie studiować nasz piękny polski język.
Wydaję mi się, że jedyną rzeczą, którą możesz się pochwalić, tu wśród nas, jest impertynenckie obrażanie normalnych, powtarzam żebyś zapamiętał, normalnych użytkowników forum.
Siedzę przed monitorem tak samo jak i Ty, w końcu w jakiś sposób musimy wymieniać się swoimi poglądami. Nie uważam, żeby było to coś złego, przecież w dzisiejszych czasach internet jest cennym źródłem informacji. Ale co jak będę się nad tym rozwodził jak i tak nie zrozumiesz większości tych słów.
Co do jaj, o których piszesz. Może je mam, może ich nie mam, nie mi to oceniać. Jeździłem CRX wtedy gdy Ty sypałeś się z kolegami piaskiem po oczach, a obecnie czując niedosyt mocy i prędkości przesiadłem się na motocykl. Motocykl to taki rower tyle, że z silnikiem i odrobinę szybszy. Kojarzysz coś takiego?

Dlaczego zamieściłem tu ogłoszenie KickIn? Odpowiedź jest banalnie prosta. Przeczytałem fragment jego wypocin, w których zamieścił listę samochodów rzekomo "zniszczonych" przez jego bolid. I co najważniejsze śmieszne nie było to, że mogła być to bujda ale to, że taka treść się tam pojawiła. Być może samochód ma potencjał, nie przeczę ale każdy wrzuca to co jego zdaniem wydaje się śmieszne.

Jako, że ode mnie się temat zaczął to i na mnie się kończy. Szanujmy się trochę i nie wyzywajmy na forum bo świadczy to co najmniej o impotencji intelektualnej. Każdy z nas reprezentuje tutaj swoje miasto i samego siebie. Po co mamy pokazywać swoją osobę i, co za tym idzie, ludzi, którzy mieszają w naszym mieście w świetle, jak to "kolega" nazwał - "prostaków"....? Wypowiadając się na portalach społecznościowych ludzie nie będą tylko o Tobie źle mówić. Będą mówić ogółem.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania, bądź czegoś nie zrozumiał to chętnie udzielę wszelkich informacji telefonicznie, tudzież w cztery oczy.

Pozdrawiam
Kamil K.

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

a wracajac do tematu przewodniego:

http://moto.allegro.pl/zderzak-przedni-przod-honda-crx-ee8-i2280055433.html

"stan jak na foto, rarytas!" :rotfl:

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2012-04-16, 01:21

sorry, ze sie jeszcze wtrace, ale jak kolega nie sprzeda to niech sie wybierze na:
Automobilklub Opolski zaprasza na pierwszą tegoroczną imprezę pod nazwą Opolski Sprint Samochodowy 2012 – wyścigi równoległe na dystansie ¼ mili oraz IX zlot samochodów BMW. Impreza odbędzie się w dniu 29 kwietnia br. na lotnisku w Kamieniu Śląskim. Szczegóły wkrótce http://www.automobilklub.opole.pl/

Napisze swoje czasy i bedzie wszystko jasne ;)
:)

akMe
Administrator

przez akMe » 2012-04-16, 09:58

reptile333 ? a to nie dasibe?

orowiok
Forumowicz

Samochód: ed9

przez orowiok » 2012-04-16, 11:30

akMe, wydaje się mi że to twojastara
forum/viewtopic.php?t=57280

Sleepy
Forumowicz

przez Sleepy » 2012-04-16, 13:16

nawet na pewno to twojastara :rotfl: aka haloperidol aka REPTILE
EcoDrag9 B.serious
forum/viewtopic.php?t=50970

Soleris
Forumowicz

przez Soleris » 2012-04-16, 20:26

sorry, ze sie jeszcze wtrace, ale jak kolega nie sprzeda to niech sie wybierze na:
Automobilklub Opolski zaprasza na pierwszą tegoroczną imprezę pod nazwą Opolski Sprint Samochodowy 2012 – wyścigi równoległe na dystansie ¼ mili oraz IX zlot samochodów BMW. Impreza odbędzie się w dniu 29 kwietnia br. na lotnisku w Kamieniu Śląskim. Szczegóły wkrótce http://www.automobilklub.opole.pl/

Napisze swoje czasy i bedzie wszystko jasne ;)

Zamierzamy się wybrać z KickIn'em, więc jęśli auta do tego czasu nie sprzeda to prawdopodobnie wystartuje :)

adamuss
Forumowicz

przez adamuss » 2012-04-18, 23:10

Ułańska fantazja konstruktorów:

Perełka nr 1: OGŁOSZENIE
Obrazek
Cena 29000PLN

Perełka nr 2: OGŁOSZENIE
Obrazek
Cena 25000PLN
Było 2x SOHC VTEC, jest DOHC E-TEC
USŁUGI KSIĘGOWE WARSZAWA / RASZYN

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 4738   •   Strona 251 z 316   •   1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 316