Co lubimy i polecamy?
Forum dla maniaków Hondy z Wrocka i okolic

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2012-11-24, 01:56

Myślę, ze będzie grill :rotfl:

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2012-11-25, 21:31

Lajki, lajki dla Vinca :D Taką misję, jaką Ci dałem... Ale jak zawsze wszystko ogarnąłeś ;) Nawet dostawczaki można u Ciebie doprawadzić do życia :rotfl:

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-11-26, 11:40

W sumie temat ogarnięty,tylko dlaczego wymyślasz takie precyzyjne zabawy na sobotę?
Co do Twojego McLaren-a,resztę budzika dostarcz do Gawend.

AYss
Forumowicz

przez AYss » 2012-11-26, 20:55

Jeff, nie mają już autoryzacji, bo ją stracili w nieznanych mi okolicznościach.

A tak przy okazji... Byłem dziś w warsztacie i wyszły kolejne ciekawostki autorstwa Carpa Serwis: zacisk lewy tylni marki volkswagen (inny niż prawy, to nie żart) i różne łączniki stabilizatora z tyłu. Wszystko (tarcze, klocki, zaciski) zasyfione i przeryte... Na szczęście to już ostatnie części jakich kiedykolwiek się dotykali.
AYss

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2012-11-26, 21:13

Vincent napisał(a):W sumie temat ogarnięty,tylko dlaczego wymyślasz takie precyzyjne zabawy na sobotę?
Co do Twojego McLaren-a,resztę budzika dostarcz do Gawend.

Widzisz, dzięki mnie cały czas uczysz się czegoś nowego, a dzięki Cadillacowi Ayss'a masz jeszcze więcej rozrywki :rotfl: Jednym słowem - mechanika uczy i bawi :rotfl2: Z Gawendem skontaktuję się jutro :)

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-11-26, 22:25

Zobaczymy następnym razem ,jak będziesz chciał coś zrobić w wolną sobotę :rotfl2:

trzewik
Forumowicz

przez trzewik » 2012-11-27, 14:43

Vincent, dałeś nam palec, pociagnęliśmy cała rękę. Ja też mam w tym swój udział. Ale ja wziałem tylko palec... rozdzielczy. :)

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-11-27, 19:05

trzewik napisał(a): Ja też mam w tym swój udział.
Twoj temat to jak poranna kawa ;) Pangałuszka ma zawsze ciekawe tematy ,ale dlaczego w sobotę?i jeszcze polewa.Nie może z tym zjechać np we wtorek? ;)

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2012-11-28, 18:39

Vincent nie polewam, chciałem wprowadzić tylko trochę angielskiego humoru, ale chyba go nie lubisz. Lodzik przez worek na przeprosiny i będziesz zadowolony, chyba, że jesteś bardzo zły to już przeżyję bez worka :rotfl:

kiler
Forumowicz

przez kiler » 2012-11-28, 21:31

Widziałem Honde Ayss-a, trzeba Ayssowi zazdrościć ,że będzie auto wyprowadzone ,a firmę, która naprawiała polecać np.nie lubianym sąsiadom,znajomym :rotfl:
A na marginesie,moje Volvo Vinc ogarną w 10 min,dzięki
Co się stanie gdy jadąc z prędkością światła włączysz przednie reflektory?

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2012-12-12, 18:53

kiler napisał(a): firmę, która naprawiała polecać np.nie lubianym sąsiadom,znajomym
:ok:

Jeff
Forumowicz

przez Jeff » 2012-12-12, 23:44

Byłem dzisiaj u Pana Marcina Rekścia na wymianę kapci na zimówki. Jako klubowicze n ie czekamy i nie zapisuje nas na jakiś odległy termin. "Wcisnął" mnie pomiędzy innych "zapisanych" klientów, jak, to już Jego słodka tajemnica. Oczywiście nie oznacza to, że jak sie przyjedzie to zaraz bierze się za auto. Trzeba najpierw uzgodnić telefonicznie i wtedy Pan Marcin określi kiedy można przyjechać. Ja miałem umówiony termin i to bardzo precyzyjnie, bo w czasie rozmowy z Vincentem telefonicznej sprawdził, że ma niewielki luz o konkretnej godzinie.
A teraz o samej robocie. Pełna profeska, felgi sprawdzone, opony też i dopiero były montowane. Po montażu najpierw sprawdzona szczelność, dopiero potem na wyważenie.
Dziękuję bardzo Panu Marcinowi za jego fachowość i troskliwe zajęcie się tym, co robił.
jeżeli jadę, to jadę za szybko. jeżeli lecę, to lecę za nisko
http://www.youtube.com/watch?v=NTVAoD3hzRU&feature=plcp

Dymek
Forumowicz

przez Dymek » 2012-12-13, 13:32

Jeff napisał(a):Byłem dzisiaj u Pana Marcina Rekścia na wymianę kapci na zimówki. Jako klubowicze n ie czekamy i nie zapisuje nas na jakiś odległy termin. "Wcisnął" mnie pomiędzy innych "zapisanych" klientów, jak, to już Jego słodka tajemnica. Oczywiście nie oznacza to, że jak sie przyjedzie to zaraz bierze się za auto. Trzeba najpierw uzgodnić telefonicznie i wtedy Pan Marcin określi kiedy można przyjechać. Ja miałem umówiony termin i to bardzo precyzyjnie, bo w czasie rozmowy z Vincentem telefonicznej sprawdził, że ma niewielki luz o konkretnej godzinie.
A teraz o samej robocie. Pełna profeska, felgi sprawdzone, opony też i dopiero były montowane. Po montażu najpierw sprawdzona szczelność, dopiero potem na wyważenie.
Dziękuję bardzo Panu Marcinowi za jego fachowość i troskliwe zajęcie się tym, co robił.

Ja też polecam Pana Marcina bo właśnie załatwił mi 4 bbs`y 15x7 cali do Slicków na tor :D

DIAMENCIK
Forumowicz

przez DIAMENCIK » 2012-12-14, 11:26

W dniu dzisiejszym zrobiłam przeg.rej u p.Jana Kirszy.Honda dokładnie sprawdzona,żadnych rewelacji nie było :ok:
Ale zawsze może być tak ,że coś przeoczę.P.Janek z serwisu Opla przegląda autka b.dokładnie ,robi wydruki z badań i pomimo, że sama pilnuję stanu technicznego,bardzo dobrze, że przynajmniej raz w roku dobry fachowiec spojrzy czy wszystko jest ok.Fakt że bez problemu mogę podjechać i sprawdzić auto nie mając przeglądu technicznego i czasem tak robię .P.Janek nie robi żadnego problemu.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein

http://www.youtube.com/watch?v=fk07iMd6N10&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=R-CrNyii9zE&feature=plcp

trzewik
Forumowicz

przez trzewik » 2013-01-26, 18:55

A ja chciałem bardzo podziękować na forum Vincentowi, który z sercem podszedł do mojego samochodu i poza tym o co go prosiłem (czyli wymianie kompletnego rozrządu) dokładnie przejrzał mi samochód i nie naciągając na zbędne koszty pomaga w poprawnym zdiagnozowaniu problemów w moim aucie, poświęcając swój prywatny czas.

Polecam też sklep Marcina Cieleszczyna, w którym prawie od ręki można zamówić dobre jakościowo części do Hond. Rabat na kartę klubową się przydaje.

Dziś miałem też okazję skorzystać z fachowej diagnozy w stacji diagnostycznej Pana Janka. Przy okazji porządnego badania wyszły poważne braki których nie zauważył diagnosta na innej stacji.

Poprzednia strona   Następna strona