Witam. Posiadam zalozone zawieszenie na gwincie w moim crx. Takie zawieszenie juz bylo jak go kupilem , w czym problem. Problem otoz jest taki iz z tylu fajnie jest rex utwardzony ale zarazem miekki ze nie czuc tak strasznie dziur , natomiast z przodu jest tak twardo ze w ogole amortyzatory sie nie wginaja bo sa tak mocno wcisniete , czuc najmniejsza dziurke jak by kola mialy wyleciec zaraz wraz z amortyzatorami. Niewiem czy to wina amortyzatorow czy za male sprezyny ? Kto pomoze doradzic co zrobic
To jest jakies bezmarkowe cos. Dlatego chce to cos wyciagnac i wstawic COS typu koni.
Czyli wychodzi na to ze to jest wina za bardzo skreconego gwintu ?
gra8558, wierz mi, że takiego betonu tutaj na forum jak ja nie ma nikt mogę się nawet o to założyć To co wielu uważa hardcorem to dla mnie komfort, ale to już uszkodzone jakieś receptory nerwowe czy coś i tego nieodczuwam i nadal twierdze, że się da jeździć Poka co tam masz to może się dogadamy
M!R@S Oj zdziwiłbyś się:D u mnie z tyłu sprężyny maja zerowy prześwit, z przodu delikatnie lepiej, ale dalej nawet na Warszawskiej s8 jeździ się jak po kocich łbach, śmiałem się nawet, że zacznę milkshaki robić na tylnej kanapie:D
"Do pełni szczęścia wystarczy mi kawałek huśtawki. Kiedy jest cała, cała dla mnie, odpływam. Nie poznasz, nie zrozumiesz. ."
Podnieść przód do góry, zdejmij kola wtedy zobaczysz jak bardzo skręcony masz ten gwint, dostosuj go sobie do własnych upodobań sztywnosci/wysokosci . Ja jednak polecam wymienic ten gwin na cos bardziej adekwatnego do polskich dróg a ten sprzedać. Zależy co Ty w ogóle chcesz zrobić ze swoim autem.
gra8558 cos TYPU koni a nie Z ZESTAWU wiec może mieć na myśli wiele rzeczy- to po pierwsze
Po drugie- kolega dal pytanie, wiec odpowiadam na temat. Nie pisze bzdur typu co sie dzialo gdy odwozilem pijanego kolegę. Jest temat z zapytaniem, chłopak oczekuje podpowiedzi. Drążymy temat, szukamy wyjścia w danej sytuacji on realizuje. Tak działa forum. Na pogaduchyn, przechwalanki i zaczepki SA inne dzialy , fora.
Ostatnio edytowano 2013-10-23, 23:04 przez KrzysztofRyba, łącznie edytowano 1 raz