Jeśli komuś szkoda kasy na przerejestrowanie to ja go rozumiem. I sam należę do takich osób.newuser napisał(a):Ale Skarbówkę obchodzi tylko czy zapłacił podatek od wzbogacenia się - PCC-3. Dowód po zabraniu przez Policję trafia do WK w mieście właściciela - spisanego z dowodu osobistego przez Policję. Aga, sądzisz że jadąc autem z Niemiec, gdy policja zabierze dowód trzeba po niego jechać do np. Berlina?Jeśli komuś szkoda kasy na przerejestrowanie to ja go rozumiem. I sam należę do takich osób.

) tylko o podejście do kwestii przerejestrowywania. Mam dokładnie takie samo podejście do tematu jak Ty i po prostu wyrażam swoją opinię w tej kwestii 
newuser napisał(a):Ja osobiście wychodzę z założenia że przerejestrować trzeba, z tym że nie odsądzam od czci i wiary osób które tego nie robią tak jak koledzy w postach wyżej, bo rozumiem że ktoś może być w ciężkiej sytuacji materialnej. A stwierdzanie, że lepiej jeździć rowerem, czy stwierdzenie o pięciolatkach dla mnie są gadaniem na poziomie gimnazjalistów którym rodzice zawsze wszystko podawali na tacy i nie potrafią zrozumieć że ktoś po prostu tych 180 zł nie ma...
Jeśli komuś tak przeszkadza to że Ryba nie przerejestrował auta na siebie, niech mu wyśle tą kasę. Który pierwszy chętny?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości